TDCs Bollywood-lyd vækker vrede

Hvis dine venner tror, at du har skiftet til en indisk teleleverandør, så bare rolig. Lyden af bollywoodmusik i din mobil skyldes blot, du er mobil-kunde hos TDC. Og du skal betale for at ændre tonen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Blogger på Business.dk, finansmanden Mogens Vad, er ikke tilfreds med TDC´s seneste påfund. "Da jeg i går ringede mit eget mobilnummer op var forbløffelsen stor – her hører jeg en knaset melodi, der lyder som noget musik fra en gammel indisk bollywoodfilm. Jeg ringer til TDC og får at vide, at det skam er deres nye ventetone - en gave til alle TDC’s 1.8 mill kunder!" Sådan skriver Mogens Vad i sin blog. Læs hele bloggen og deltag i debatten her

"Jeg beder venlig og bestemt om at blive fritaget for denne “gave”, hvilket betyder, at jeg skal anmode TDC om at få den fjernet ved at sende en SMS til 1220 med teksten ”Dutdut” og selvfølgelig selv betale almindelig sms-takst! – hvorfor er det egentligt mig der skal gøre dette? Jeg har aldrig bedt om at få den tone! Er det virkelig OK, at et teleselskab bare kan tage sig den frihed at pådutte kunder produkter de ikke ønsker og ikke har bedt om?"