Talentudvikler med højt ambitionsniveau

Talent 100: Lars Hartvig Kristiansen, 34 år, Sr. Director, Head of Strategy and Transformation, Agilent

Kategori: Ledere

Der er mange, der drømmer om at bryde igennem i Guds eget land, og som globalt ansvarlig for strategi og leverandørstyring hos Agilent i Californien må man sige, at Lars Hartvig Kristiansen har formået at gøre netop dette.

»Lars arbejder godt selvstændigt såvel som i hold og tager initiativ til at organisere og drive projekter til færdiggørelse på tværs af komplekse organisatoriske grænser. Han kommunikerer tydeligt og arbejder godt med ledelsen på alle niveauer i organisationen,« siger David Tambling, der er VP for Business Development and Strategy hos Agilent.

Lars Kristiansen har formået at markere sig som en dygtig leder, der hurtigt har taget skridt op ad karrierestigen hos Agilent. Han har et helt særligt øje for talentudvikling, og i februar vandt hans team således Talent of the Year-prisen ved Gartners Power of the Profession Award.

»Jeg er meget transparent som leder. Jeg har stor tiltro til mine ansatte, men jeg har også høje forventninger til dem. Jeg går op i, at der er konstruktiv feedback og en god dialog frem og tilbage. Det betyder noget for mig, at folk føler, at deres input er vigtige,« siger Lars Kristiansen.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.