Talent 100: Motivatoren

Salg og marketing: Egentlig ville Jacob Vishof Paulsen oprindeligt have været læge, men da han sammen med tre gymnasiekammerater i 1995 havde taget førsteprisen hjem ved European Business Game i Skotland fik han andre ideer og følte, at pilen pegede på en forretningskarriere.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den blev grundlagt hos McKinsey & Co., hvor han som strategikonsulent fik ”en fantastisk værktøjskasse til problemløsning og forandringsledelse.”

Da Jacob Vishof Paulsen forlod McKinsey, var administrerende direktør Carsten Hellmann, Nunc/Fisher, hurtig til at ”fiske” ham.

Han fulgte med Carsten Hellmann til Chr. Hansen i 2006 og blev sidste år udpeget til at udvikle en ny og langsigtet strategi for Chr. Hansens aktiviteter i Rusland, Baltikum, Ukraine, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Bulgarien, Kazakstan m.v. sammen med en stab på 100 mand.

”Jacob kan omsætte sine stærke analytiske evner til konkrete målbare aktiviteter, og så har han en særlig evne til at motivere sine omgivelser,” siger koncerndirektør Carsten Hellmann om Jacob Vishof Paulsen.

JACOB VISHOF PAULSEN
31 år. Chr. Hansen. Cand. merc.

2000-04: Konsulent, McKinsey.

2004-06: Manager, Nunc/Fisher Scientific.

2006-07: Director Sales & Business Development, Chr. Hansen.

2007-: Area Country Manager Central East Europe, Chr. Hansen.

Tilbage til Mød dansk erhvervslivs 100 nye talenter