Superstjerner klar med egne web-radioer

Markedet for streaming af musik bugner. Salget af CD¹ere dykker og derfor opretter en række af verdens største musik-stjerner nu egne internetradioer.

Popsilden Christina Aguilera Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Downloadning af musik eksploderer verden over, og dem, der ikke downloader, hører i stigende grad internetradioer. Det stiller de store internationale musik-navne overfor en stor udfordring.

Stjernerne har nemlig ikke den samme indflydelse og lette tilgang til disse computerbaserede internetradioer, som en fysisk radiostation med en hurtigsnakkende vært. Det er baggrunden for, at en række popstjerner med Christina Aguilera, Weezer og the Eagles i spidsen nu opretter, hvad der er døbt Artist Personal Experience radio (a.p.e.).

Her vil fans kunne lytte til musik af de pågældende stjerner og desuden opleve kommentarer og anekdoter om musikken og i det hele taget komme tættere på mennesket bag musikken. Alt sammen styret af kunstneren selv.

De første a.p.e stationer lanceres i løbet af kort tid, og bag projektet står Clear Channel Radio i samarbejde med Front Line Management.

 
Fik du læst:

Billedserie: Verdens rigeste kendisser

Verdens rigeste musikere

Verdens rigeste kæledyr