Sune Flyger Larsen

Det offentlige

Sune Flyger Larsen Talent 2017 det offentlige Fold sammen
Læs mere

Ledelsestalent i HOFOR

Et stort ledelsesmæssigt talent ­banede vejen for, at Sune Flyger Larsen som bare 29-årig kunne kalde sig sektionsleder i Hovedstadsområdets Forsynings­selskab, HOFOR A/S. Her sikrer han blandt andet, at de rette menneskelige ressourcer er klar til at gennemføre anlægsprojekter i mil­lionklassen inden for vandforsyning, fjernvarme med mere.

»Jeg kan lide at få ting til at fungere, især hvor der er lidt grus i maskineriet. Det er utroligt spændende at arbejde med, hvad der påvirker folk, hvad der motiverer dem, hvad der får dem til at føle sig glade og tilfredse. Vi skal netop finde balancen, hvor medarbejderne trives og samtidig får noget fra hånden,« siger Sune Flyger Larsen.

Han lader sig styre af sine værdier. Og med en stærk overbevisning om, hvad der er rigtigt og forkert, er hans person kendetegnet ved integritet og ærlighed, og det præger relationen til de 21 medarbejdere, han råder over, mener hans chef.

»Han er trådt i karakter som en helstøbt leder. Han er ikke bange for at træffe de svære beslutninger og sætte retning, og han er troværdig og fair i sine udmeldinger. Derfor har han respekten fra sine medarbejdere – også dem, der er dobbelt så gamle som ham selv,« fortæller Søren Dreyer, afdelingschef i HOFOR.

Sune Flyger Larsen 30 år, sektionsleder, HOFOR

2009: Bygningskonstruktør, Byggeteknisk Højskole, Haslev

2013: Projektleder, Center For Offentlig Kompetenceudvikling i samarbejde med Københavns Erhvervsakademi

2009: Sagsbehandler og projektleder, vej- og trafikafdelingen, Rødovre Kommune

2014: Projektleder, HOFOR

2016-: Sektionsleder, HOFOR