Storsvindlers mærkevarer på auktion

Køb en ægte musemåtte fra Bernard Madoffs firma på eBay.

Dette sjældne badehåndklæde med ægte Madoff-logo kan købes for 26 dollars på Internet-auktionen eBay. Dog kommer der 10 dollars oven i prisen til forsendelse. Foto fra eBay Fold sammen
Læs mere
Storsvindleren over alle storsvindlere, Bernard Madoffs tidligere ansatte forsøger nu at tjene lidt penge på deres chefs gigantiske fupnummer.

De tidligere ansatte og også flere kunder har sat en masse habengut med Madoffs logo til salg på Internet-auktionen eBay, som også ejer det dansk-svensk opfundne nettelefonprogram Skype.

Bernard Madoff blev arresteret i december efter afsløringen af, at han sandsynligvis har formøblet helt op mod 50 milliarder dollars i en gigantisk pengemaskine, som får IT Factorys fænglsede eks-direktør Stein Baggers svindelnummer til at fremstå som rent amatørarbejde.

Madoffs investeringsfirma fik lavet hatte, T-shirts, badehåndklæder og paraplyer med firmaets logo på, og det er der tilsyneladende penge i.

Blandt de mange ting kan man købe en ægte Madoff-musemåtte til computeren.»Firmaet er blevet lukket, så disse ting vil virkeligt blive samlerobjekter,« hedder det i præsentationen af varerne på eBay.