Stor efterspørgsel efter bestyrelsesuddannelse

Presset på erhvervslivets bestyrelser efter finanskrisen har for alvor skudt gang i de kommercielle bestyrelsesuddannelser.

Læs mere
Fold sammen

Presset på erhvervslivets bestyrelser efter finanskrisen har for alvor skudt gang i de kommercielle bestyrelsesuddannelser, hvor der alene det seneste år er kommet to store nye udbydere til. Som tidligere beskrevet i Nyhedsbrev for Bestyrelser kom Bestyrelsesforeningen på banen i forsommeren, bakket op af

CBS sammen med blandt andet KPMG. Også Aarhus Universitet kaster sig nu ind i kampen anført af professor Mette Neville, blandt andet sammen med Kromann Reumert og PWC. Sammen med Københavns Universitet har Plesner tidligere etableret BestyrelsesAkademiet, som for tiden har den højeste standing blandt danske erhvervsledere, viser et rundspørge, Nyhedsbrev for Bestyrelser har gennemført, og som gennemgås i dette tema på de efterfølgende sider.

Meget tyder således på, at der er opstået en ny kampplads mellem de store advokat- og revisionsfirmaer, hvor der både er mulighed for at hente ekstraindtægter med uddannelsesforløb på typisk i omegnen af 50.000 kr. Og desuden ses kursusforløbene som oplagte kommercielle kontaktpunkter for advokat- og revisionsrådgiverne til bestyrelsesmedlemmer eller kommende bestyrelsesmedlemmer i dansk erhvervsliv.

Læs mere i Nyhedsbrev for Bestyrelser nr 21.

Hold dig opdateret - tilmeld dig Nyhedsbrev for Bestyrelsers gratis nyhedsmail