Stefan Bruun

Specialist i online marketing

Stefan Bruun, stiftende medejer af Nova Founders, Glasses Online, Compare Asia Group og Lion & Lion, Malaysia. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når Stefan Bruun bliver spurgt, hvad han laver, lyder svaret: En del forskellige ting. Det kan nemlig tage ganske lang tid at remse dem alle op. Den korte version er, at han på blot to år har startet et ventureselskab sammen med en håndfuld partnere. Derudover har han sat en masse andre virksomheder i søen. Heriblandt to af Sydøstasiens største online-virksomheder og det hurtigst voksende bureau for online marketing, der på et år rundede 80 ansatte og har en imponerende kundeportefølje bestående af blandt andre IKEA, AirAsia og Samsung.

»Jeg vil helt sikkert fortsætte som entrepreneur. Herude er det ikke almindeligt handle på nettet, hvilket er en udfordring, men samtidig også viser et kæmpe potentiale. Vi skal også i fremtiden bygge internetmoduler. Herude, men vi kunne også fokusere på Sydamerika og senere Afrika,” siger Stefan Bruun, der i dag er placeret i Kuala Lumpur i Malaysia.

En af hans tidligere kolleger beskriver ham som en arbejdshest, der ikke ser andre muligheder end at vinde i alt, hvad han gør.

»Han har en enorm viljestyrke og går i dybden med alt. Han er jo lidt af en nørd, men samtidig har han nogle virkelig gode people skills,« fortæller Ann-Christine Roope, managing director i Ethan Partners.

Stefan Bruun

25 år, stiftende medejer af Nova Founders, Glasses Online, Compare Asia Group og Lion & Lion, Malaysia.

2010-2011: Vice president of international – Asia, Groupon.

2011-2012: Managing director - Asia Pacific, Rocket Internet.

2012-: Medstifter og chief marketing officer, Nova Founders.

2012-: Stifter og global CEO, Lion & Lion, Kuala Lumpur.