Spekulant tilbage på Strandvejen

Den fallerede ejendomsspekulant Kenneth Schwartz Thomsen er flyttet ind på en mondæn adresse på Strandvejen. Han var største kunde i den krakkede Roskilde Bank.

Foto: Jeppe Carlsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En tiltale for skattesvig har ikke forhindret den fallerede ejendomsspekulant Kenneth Schwartz Thomsen i at flytte ind på den mondæne adresse Vedbæk Strandvej 404 nord for København.

Ejendommen er ifølge Børsen ejet af naboen Christian Evers Thomsen, der købte den 290 kvadratmeter store villa med direkte adgang til Øresund i 2009. Evers Thomsen har gennem længere tid forsøgt at sælge villaen for en udbudt pris på 18,5 mio. kroner. Men nu er den trukket ud af markedet og i stedet lejet ud til Kenneth Schwartz Thomsen.

Han blev sammen med sit investeringsselskab Thorion Invest erklæret konkurs tilbage i september 2008. Kenneth Schwartz Thomsen var den største kunde i Roskilde Bank med en låneramme på 1,06 mia. kroner, og han var dengang en af de største spillere på ejendomsmarkedet.

"Jeg er færdig som popsanger," sagde Kenneth Schwartz Thomsen dengang til Børsen, da hans enorme investeringsunivers kollapsede i forbindelse med Roskilde Bank-krakket. Han blev i kølvandet på sin konkurs tiltalt for skattesvig og for svindel med afgifter for fem biler af typerne Bentley, Lamborghini og Porsche. Han nægter sig skyldig.