Solgte 100.000 flybilletter på en dag

På trods af finanskrisen og folk faldende rejselyst lykkedes det for et flyselskab at kickstarte år 2009 ved at sælge 100.000 billetter på en dag.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Trods finanskrise global økonomisk uro er det nye år startet relativt godt for det norske flyselskab Norwegian, der præsterede at sælge hele 100.000 billetter til rejselystne kunder på blot en enkelt dag.

Det er mere end en fordobling i forhold til sidste år og det bedste antal solgte billetter i lavprisselskabets seks år lange levetid, skriver det norske nyhedsmedie e24.

En række flyselskaber herunder det krakkede Sterling herhjemme og SAS har ellers været hårdt ramt af finanskrisen, da kunder i triste tider sparer og derfor vælger at bruge rejsebudgettet på andre ting.

De mange rejser som Norwegian har solgt har primært været inden for Europa, da selskabet kun flyver til to destinationer uden for Europa. Derfor er det de europæiske storbyer som blandt andet Paris, London og Berlin, som flyselskabet satser på samt rejser inden for Skandinavien.