Signe Bendorff

Rådgivere

Passion for EU-ret

Det er ikke sjældent, at Signe Bendorff er involveret i komplekse retssager om EU-konkurrenceret og statsstøtte. Signe Bendorff har som advokat hos Bruun & Hjejle en stor interesse for netop denne type retssager, som hun ønsker at fortsætte sit arbejde med efter endt barsel.

»Når jeg vender tilbage, vil jeg gerne fortsat have fokus på EU-ret og retssagsarbejdet, som jeg ønsker at specialisere mig yderligere i, da det er et ekstremt spændende område,« fortæller Signe Bendorff.

Ud over et stærkt fokus på optimal håndtering af komplekse sager såsom sager ved EU-Domstolen er Signe Bendorff ­anerkendt for sit sociale væsen og sin indsats i den interne udvikling af Bruun & Hjejle, hvor hun leder yngre kolleger og uddanner firmaets fuldmægtige.

»Signe er en vellidt og betroet kollega, der deltager aktivt i det sociale liv på kontoret samtidig med, at hun altid står til rådighed for sparring og videndeling,« forklarer partner Olaf Koktvedgaard fra ­Bruun & Hjejle.

Han uddyber, at man hos Bruun & Hjejle finder Signe Bendorffs stærke faglighed og empatiske indlevelse helt unik, og at det viser hendes store overskud og talent inden for advokatgerningen.

Signe Bendorff 33 år, advokat, Bruun & Hjejle

2009: Cand.jur., Københavns Universitet

2009-: Stipendiat, advokatfuldmægtig og siden advokat med fokus på EU-ret, konkurrenceret og statsstøtte, Bruun & Hjejle

2013: Advokatbestalling fra Justitsministeriet

2013: Ekstern underviser i EU-ret, Københavns Universitet