Shopaholic døde af sin besættelse

En ældre kvinde blev levende begravet i hendes hjem, da 16-års uåbnede køb kollapsede over hende.

At være besat af at købe ind kan være til fare for andet end din pengepung. En britisk kvinde blev anden juledag kvalt i bunker af uåbnede indkøb. Fold sammen
Læs mere
Foto: Modelfoto: Colourbox
Tvangshandlingerne blev dødelige. En ældre britisk kvinde, Joan Cunnane, der var besat af at shoppe, døde ved juletid bostaveligt talt af hendes last, da hun blev knust under bunker af pyntesager, tøj i kufferter og elektronisk udstyr, der stadig lå urørt i deres indpakning. Det skriver den britiske avis The Sun.

Pebermøen havde stablet hendes shopping i store organiserede bunker med kun en smal sti til at gå kræneg sig igennem. Det tog tolv politimænd og deres hunde næsten to dage at bære alle hendes indkøb ud i en kæmpe container, inden de kunne finde Joan Cunnanes lig.

Selv hendes Rover Metro var pakket med stearinlys, paraplyer, bamser og fodpumper.

”Det gav hende glæde at købe ting. Jeg spurgte hende en gang hvor mange tørklæder, hun havde. 300 svarede hun. Da jeg spurgte hende, hvorfor hun havde så mange, svarede hun at de alle var forskellige farver,” udtalte hendes bedste ven, den 77-årige Roy Moran.

Shopping var selskab
Roy rapporterede hende forsvundet i tirsdags, efter hun var udeblevet fra en konsultation på hospitalet.

”Det har foregået i 16 år, siden hun købte sit hus. Hver aften tog hun i John Lewis, Marks & Spencer og de andre stormagasiner. Fordi de var åbent til sent, behøvede hun ikke at gå hjem alene," fortæller Roy Moran.

Joan Cunnane er den anden person indenfor en uge, der dør som følge af deres tvangshandlinger. Ifølge The Sun døde den 74-årige Gordon Stewart af tørst, efter han blev væk i et gangsystem, han havde gravet gennem rod og skrald i hans hjem i Broughton.