Ser frem til at sætte dagsordenen

Mogens Hestbæk, 42 år, er pr. 1. juni ansat som koncernøkonomidirektør i Aarsleff- koncernen. Han er uddannet cand.oecon. og har siden 2011 været CFO hos Veolia Water Technologies i North Carolina i USA.

Læs mere
Fold sammen

Hvilke forventninger har du til dit nye job?

Aarsleff er en utrolig spændende virksomhed i en rivende udvikling, og det bliver spændende at arbejde for Danmarks førende entreprenørvirksomhed. Jeg vil gerne medvirke til at fremme den strategiske og den forretningsorienterede tilgang til koncernens økonomistyring.

Hvilke overvejelser har du gjort dig i forbindelse med dit skifte? Hvad bliver anderledes?

Jeg har i de sidste fire år været bosat i North Carolina, USA, hvor jeg har arbejdet for en stor koncern med mange ledelseslag. Jeg ser frem til i større grad at være med til at sætte dagsordenen og påvirke de strategiske beslutninger.

Hvad har været den røde tråd i din karriere?

Jeg har lige fra mit første job i Rolls-Royce i England arbejdet i virksomheder, hvor omdrejningspunktet har været projekter. Det har altid været meget internationalt orienterede virksomheder, hvor teknologi har været i højsædet.

Hvad er din uddannelse og hvordan ser du sammenhængen mellem din uddannelses- baggrund og dit nye job?

Jeg er uddannet cand.oceon. fra Aarhus Universitet. Min uddannelse har udstyret mig med en række kompetencer, jeg kan bruge i mit daglige arbejde, herunder analyse af komplekse problemstilling og det at være i stand til at komme med konkrete løsninger.

Hvad ser du selv som de største udfordringer i din nye stilling?

Med den store vækst, som Aarsleff gennemgår, bliver udfordringen at sikre, at vi har de rette forretningsgange på plads, samtidig med at vi bevarer den selvstændighed og handlekraft, der kendetegner virksomheden.