Sejler privatlivet, leder?

UGENS DILEMMA: Din mand er blevet fyret, og du mistænker ham for at have et alkoholproblem. Holder du som leder fanen højt på jobbet, eller beder du om en time out for at klinke de skår, din mands ledighed har slået i familien?

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Du er sektionsleder i et rejsebureau og har ansvaret for oversøiske destinationer. Du er glad for jobbet, der kræver sin leder og ind imellem også er en udfordring for dit privatliv, som indbefatter mand og to teenagebørn. Du har et godt og tillidsfuldt forhold til dine medarbejdere, og I deler stort og småt med hinanden, herunder også private ting.


For et par måneder siden blev din mand, Erik, fyret fra sit job som administrerende direktør i et it-firma. Erik har taget fyringen meget tungt og har svært ved at komme op på hesten igen. Den ene dag tager den anden, og han kan ikke tage sig sammen til noget som helst. Du synes også, han drikker lige vel meget alkohol. Det har du nævnt for ham med det resultat, at han blev sur og gik.Hele situationen omkring Erik påvirker jeres familieliv i negativ retning, og du har svært ved at koncentrere dig om jobbet.