Sejl verden rundt i milliarddyrt Monaco-kopi

Var det noget med en lystyacht, som er bygget som en kopi af fyrstendømmet Monaco? Så skal du nok til at spare sammen. Prisen er nemlig seks mia. kr.

pix-båd-kvadrat

Nu er svaret her for dem, der aldrig vil forlade Monaco, men samtidig ønsker at opleve hele verdenen. En lystyacht, der bliver bygget som en tro kopi af fyrstendømmet.

Men prisen for at kunne slentre rundt på "Streeets of Monaco", som yachten kommer til at hedde, er ikke for den helt almindelige dansker. Lige over seks milliarder kroner skal du have op af lommen, hvis du vil føje båden til samlingen. Det skriver Mail Online.

Se billederne: Sådan ser der ud på 'The Streets of Monaco'

Men så får du til gengæld også muligheden for at køre lidt racerløb, mens du udforsker de syv verdenshave. Ombord på den 150 meter lange lystyacht vil der nemlig være en kopi af fyrstendømmets kendte Formel 1-racerbane - dog i gokart-version.

Også andre vartegn - som det verdenskendte kasino og Hotel de Paris - bliver repræsenteret på båden, som har plads til 16 gæster og en besætning på 70 personer. Den største suite ombord på skibet er 450 kvadratmeter stor og breder sig over flere forskellige bygninger.

Læs også: Lystyachtejere - hold jer fra Italien!

Båden, som endnu er på designstadiet, forventes at blive verdens største, hvis planerne bliver til virkelighed.

Og hvis prisen på projektet holder stik, så er Chelsea-ejerens Roman Abramovitj yacht Eclipse ikke længere verdens dyreste. Kæmpeyachten kostede nemlig kun 5,8 milliarder kroner.