Saxo Bank får ny direktør

Fra Jyske Bank Schweiz til Saxo Bank: Søren Mose skal frem over have det globale ansvar for formuepleje for private investorer, og han skal opbygge bankens globale investeringsaktiviteter som led i den strategiske målsætning frem mod 2010.

"Søren Mose har en stærk track record både i private banking og driften af flere udenlandske afdelinger i Jyske Bank. De kompetencer er af stor betydning for Saxo Banks ekspansion, idet vi har det som strategisk prioritet at udvide vores handelsplatform med en nyskabende form for kapitalforvaltning," siger Kim Fournais.

Han er sammen med Lars Seier Christensen grundlægger og administrerende direktør i Saxo Bank.

"Det er et af de klart definerede mål i Saxo Banks Corporate Strategy 2010 at skabe vækst i afdelingerne for bankens private banking-kunder og formuepleje. Søren Mose vil være med til at styrke Saxo Bank på de to områder," siger Lars Seier Christensen.

Søren Mose kommer fra en stilling som administrerende direktør for Jyske Bank Schweiz. Før han kom til Schweiz, havde han i 10 år ansvaret for private banking kunder i Jyske Bank Gibraltar. International ekspansion

Som led i den internationale ekspansion har banken åbnet nye kontorer i London, Singapore og Marbella i de sidste 12 måneder, og Saxo Bank vil fortsætte den udvikling med åbning af flere udenlandske kontorer i den kommende tid. Saxo Bank A/S er en investeringsbank med speciale i online investeringer på de internationale kapitalmarkeder.

Banken har over 1000 ansatte af omkring 50 forskellige nationaliteter. Banken har sit hovedkontor i Danmark, kontorer i London og Singapore og et IT-udviklingscenter i Skt. Petersborg, Rusland.