Saxo Bank-direktører får priser i New York

De to stiftere af Saxo Bank, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, er blevet hædret i USA.

Natten til onsdag vandt investeringsbanken Saxo Bank i to ud af de tre kategorier, som banken var nomineret i, ved magasinet FX Weeks årlige prisoverrækkelse i New York. Dermed kan Saxo Bank for tredje år i træk kalde sin valutaplatform for verdens bedste, skriver banken i en pressemeddelelse.

Saxo Banks to grundlæggere og administrerende direktører, Kim Fournais og Lars Seier Christensen, modtog ligeledes en Achievement award, der tildeles personer, som har udmærket sig ved at bidrage til e-FX-sektoren med en enestående indsats. Ifølge juryen fik Kim Fournais og Lars Seier Christensen prisen, fordi de har "udvist en urokkelig tro på FX retail-branchen og bevist, at succes på Internettet og med onlinehandel er mulig i den digitale tidsalder. Med deres satsning begyndte de og Saxo Bank en trend for hele FX-sektoren. Nu følger næsten alle banker deres eksempel og Saxo Banks succes. Det er en præstation, som FX Week ønsker at anerkende med sin Achievement award".

"Vi stiftede virksomheden i 1992 og opdagede hurtigt mulighederne på Internettet, hvilket resulterede i vores første online-handelsplatform i 1996. På godt og ondt var vi forud vores tid," siger Kim Fournais.

Saxo Bank har i dag mere end 1.000 ansatte af knap 50 forskellige nationaliteter, og kontorer i London, Spanien og Singapore samt et IT-udviklingscenter i St. Petersborg i Rusland.