Sådan har kendisserne klaret krisen

De fleste kendisser har haft tyndere pengepunge under krisen. Klovnens farmand er dog én af dem, der stadig holder hovedet over vande.

Foto: Sisse Stroyer. Michael Gravgaard
Læs mere
Fold sammen
Fodboldspiller kan drible med finanserne
Den danske landsholdsspiller Michael Gravgaard er godt i gang med at skabe sig en karriere i det pulserende erhvervsliv. Fodboldspillerens personlige investeringsselskab Michael Gravgaard Holding har tjent 381.000 før skat i 2008. I alt ejer værdipapirer for 5 mio. kr.

For nogle år siden investerede den daværende FC København-spiller i juice-firmaet Thorrisgaard, der laver økologisk saft. Senere fulgte han den investering op med at købe en række aktier.

”Jeg synes, det er spændende at følge en nystartet virksomhed fra sidelinjen og være med i de strategiske overvejelser, og det er da klart, at jeg jo tænker over, at man ikke kan spille fodbold på ubegrænset tid”, sagde Michael Gravgaard i 2006 til ErhvervsBladet i forbindelse med sin investering i juice-firmaet.

Fodboldspillerens mange aktiekøb de senere år sker via virksomheden MNG Invest sammen med forretningspartneren Milic Novovic, som ud over aktier beskæftiger sig med køb og salg af ejendomme og også driver konsulentvirksomhed.

Her har de to samarbejdspartnere dog ikke været helt så heldige, for firmaet har haft et underskud i 2008 på 329.000 kr., men til gengæld har virksomheden formået at mindske sin gæld betydeligt.