Sådan får du et nyt job

Den ene dag efter den anden fyrer virksomhederne hundredvis af medarbejdere. Se her, hvordan du kommer i spil til et nyt job.

Foto: Modelfoto/Colourbox
Fyringsrunde på fyringsrunde fylder nyhedsmedierne, og man kan blive nødt til at tænke kreativt for at finde et nyt job. Her er et par tips til, hvordan du kommer videre.

Lav ordentlig research! Undersøg, hvad du har i muligheder i brancher og selskaber. Invester herefter masser af tid på at skrive gode ansøgninger og gennemarbejdede CV'er.

Skriv et drømme-CV! List de vigtigste ting op, som du har beskæftiget dig med. Gør det overskueligt, hvorfra du er uddannet, hvor du har været - og skriv gerne stikord nedenfor, der anskueliggør, hvad du har lært det pågældende sted.

Tænk kreativ! En god uddannelse er guld værd i disse tider. Prøv at søg bredere end du ellers ville, og få øjnene op for alle de muligheder, der ligger i flere slags stillinger.

Engagér dig! Er du engageret i foreningsarbejde eller kan du et ekstra fremmedsprog, vil mange arbejdsgivere lægge mærke til dig i bunken af ansøgninger.

Kilde: Dagens Næringsliv