Rune Pedersen

Rådgivere

Rune Pedersen Talent 2017 rÔøΩdgiverne
Læs mere
Fold sammen

Karriereraket med respekt for andre

Som en af de yngste nogen sinde blev ­Rune Pedersen i 2017 udnævnt til projektchef i byggeridivisionen hos det rådgivende ingeniørfirma Rambøll. Og på bemærkelsesværdigt kort tid har han tilegnet sig evnen til at rådgive store, farmaceutiske virksomheder om byggeriets aspekter.

»Med særligt fokus på farmaceutiske kunder, som vil opføre byggeri nationalt såvel som internationalt, navigerer jeg i feltet mellem ingeniørernes faglighed og kundens forretningsmæssige interesser,« forklarer Rune Pedersen.

Afdelingsleder Bjarke Møller Nielsen fra Pharma Lab i Rambølls byggeridivision kom en dag med i en projektgruppe, som Rune Pedersen var leder af. Afdelingslederen spottede hurtigt et grundigt, løsningsorienteret talent, der tog ansvar og satte retning.

»Rune er en karriereraket med respekt for kolleger og kunder på sin vej. Til de årlige MUS-samtaler snakker vi ofte om, hvor medarbejderne ser sig selv om et år. Men med Rune snakker vi ofte fem år frem, og der er ingen tvivl om, at han skal op i de højere lag. Jeg kunne sagtens se Rune i fremtiden køre store projekter og optimere den store forretning, som Rambøll er,« siger Bjarke Møller Nielsen.

Rune Pedersen 28 år, projektchef, Rambøll

 

2012: Bygningsingeniør, DTU

2012: Projektleder, Rambøll

2015: Registered PRINCE2 Practitioner

2017-: Projektchef, Rambøll