Rigmor Zobel tilbage i bestyrelsesarbejdet

Den nordsjællandske erhvervskvinde Rigmor Zobel har sagt ja til en bestyrelsespost i rekrutterings- og udviklingsfirmaet Proactme.

Rigmor Zobel Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rigmor Zobel indtræder i rekrutterings- og udviklingsfirmaet, Proactmes bestyrelse, oplyser firmaet i en pressemeddelelse. Rigmor Zobel er i dag advokatfuldmægtig hos Alhambra advokater, hvor hun arbejder med Corporate Governance samt Mergers and Aquisitions.

Hun har tidligere beklædt en række bestyrelsesposter og topposter hos selskaber i Danmark såvel som i udlandet. Men disse poster forlod hun i slutningen af 2009, hvor hun var sigtet i en narkosag, der endte med en bødestraf i februar 2010.

Men nu har hun altså sagt ja tak til posten i Proactme.

”Proactme har med masser af kant valgt, at åbne døren ind til Headhunternes lukkede verden og valgt at nedbryde forældede prisstrukturer og dogmer. De tænker forfriskende nyt og deres unikke værktøj til Leder due dilligence og Kompetence gabs analyse er en uvurderlig værdiskabelse i relation til virksomhedsopkøb" siger Rigmor Zobel i pressemeddelelsen.
 
Proactme er på rekrutteringsmarkedet blevet sammenlignet med Easyjet og dets indtog i luftfartsindustrien, idet Proactme som den første i rekrutteringsbranchen valgte at arbejde med faste og offentliggjorte priser på rekruttering og headhunting.

Proactme er stiftet i 2003 og ejet af Thomas Heintzelmann.