Rigmor Zobel arbejder for advokaten

Rigmor Zobel arbejder med forsikring hos Alhambra Advokaterne.

Den danske jetsetdronning Rigmor Zobel, har arbejdet for rigmanden Lars Philip Comerford, de sidste par år. Rigmor Zobel er datter af den tidligere Codan-direktør Peter Zobel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den kendte erhvervskvinde Rigmor Zobel har de seneste to år arbejdet for Lars Phillip Comerford. Her har hun blandt andet varetaget opgaver, hvor hun har rådgivet om danske forsikringsforhold.

Det har ikke været muligt præcist at få oplyst, hvilke opgaver hun arbejder med, men det er sandsynligvis primært opgaver hos Lars Phillip Comerfords advokatfirma, Alhambra Advokaterne. Det er et selskab, som Comerford har sammen med advokat Karsten Hagel, og som er specialiseret indenfor fast ejendom, forsikring og russiske og ukrainske retsforhold.

»Hun laver sager inden for forsikring. Det er det, hun har viden om,« siger Lars Phillip Comerford.

Han siger, at hun arbejder for Alhambra Advokaterne og ikke for Alhambra Trust Service, der arbejder med udenlandske selskaber, der vil etablere sig i Danmark.

Men på hjemmesiden for det italienske advokathus Monello Law Firm, der samarbejder med det danske advokathus, skriver Rigmor Zobel selv, at hun også arbejder for Alhambra Trust Service. Rigmor Zobel, der er datter af den tidligere Codan-direktør Peter Zobel, har i perioder været meget omtalt offentligt under navnet »jetsetdroningen«.

Hun er kendt for at have et tæt forhold til kongehuset. Hun har ofte deltaget ved kongelige begivenheder blandt andet ved prinsesse Marie og prins Joachims bryllup.

Hun har tidligere arbejdet for Codan og haft en række bestyrelsesposter i dansk erhvervsliv.

Rigmor Zobel har ikke vendt tilbage på Berlingskes henvendelser.