Ricky Nørris Rask Thomsen

Ricky Nørris Rask Thomsen salg Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Han gør salg simpelt

Ricky Thomsen har på få år gjort kometkarriere som salgschef. Han er ansat i medievirksomheden Altinget, hvor han har formået at løfte barren inden for salg og marketing til et hidtil uset højt niveau. Samtidig har han vist et usædvanligt ledertalent, der gør, at han i en alder af blot 29 år er blevet udnævnt til at være en del af ledelsesgruppen.

Administrerende direktør og chefredaktør for Altinget Rasmus Nielsen tøver ikke med at kalde Ricky Thomsen for et af de største talenter, han nogen sinde har mødt i sit arbejdsliv:

»Han er ekstremt dygtig og ambitiøs på firmaets vegne, og så har han en behagelig attitude, der gør ham til en meget vellidt og respekteret leder og samarbejdspartner,« lyder det fra Rasmus Nielsen.

Hver måned mangedobler Ricky Thomsen budgetmålet med eget salg samtidig med, at han som leder af et team på 17 medarbejdere har formået at øge virksomhedens salg markant.

Og ifølge Ricky Thomsen er opskriften simpel:

»Først og fremmest er det et spørgsmål om at simplificere salg. Det gælder om at lytte og forstå kundens behov i stedet for kun at se produktet som guld i sig selv. Og så handler det om at banke noget selvtillid ind i virksomheden ved at gå forrest og vise de andre vejen,« siger han.

Ricky Nørris Rask Thomsen

29 år, salgschef, Altinget

2012: Cand.merc. management of innovation and business development, CBS

2013: Admissions manager, Institut for Selskabsledelse

2014-: Salgschef, Altinget