Råsexet Mikkelsen bringer kvinder til himmels

Mads Mikkelsen lægger svenske kvinder ned på stribe.

Den svenske skuespillerinde Noomi Rapace og den franske instruktør Barthelemy Grossmann sammen med Mads Mikkelsen i Cannes. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Svenske kvinder vil til himmels, når de har set den danske skuespiller Mads Mikkelsen i en TV-reklame, der skal sælge flybilletter.

Og det gør den til overflod.

Læs også: Sådan har kendisserne klaret krisen

»Mads Mikkelsen har en enormt stærk og lækker udstråling. Mange kvinder synes helt enkelt, at han er råsexet. Allerede ugen efter, at filmen begyndte at rulle, blev det Fritidsrejsers bedste vintersalgsuge i selskabets historie,« siger den svenske informationschef Lottie Knutsson til avisen Dagens Nyheter.

Kvinderne bestemmer

Salgstallene ligger 36 procent over, hvad de gjorde i ugen før reklamen. Og det er nemlig især kvinderne, der har købt billetterne.

Læs også: Mads Mikkelsen taber halv million

Filmen med Mads Mikkelsen, som bl.a. var superskurken Le Chiffre i James Bond-filmen »Casino Royale«, blev indspillet på Blue Village Exotic Saikeaw Beach Resort på Koh Samet i Thailand, som Fritidsrejser satser stort på.

Selskabet har solgt 41 procent flere rejser til Thailand end for et år siden, og rejsemålet er nu det næststørste efter Gran Canaria.