Pilar Martín Cuevas

Pilar Martin Cuevas forretningsudvikling Talent 2016
Læs mere
Fold sammen

Enhver udfordring er en mulighed

På mindre end seks år er Pilar Martín Cuevas avanceret fra studentermedhjælper til regional manager for Sydeuropa og Storbritanien. Hos Debitoor, der leverer et brugervenligt regnskabs- og faktureringsprogram, spillede hun en central rolle, da programmet voksede fra 0 til 300.000 brugere. Pilar Martín Cuevas er kreativ, energisk og ikke bange for forandring. Hun ser enhver udfordring som en mulighed – ikke et problem, hun vil altid bidrage, og hun leverer, forklarer hendes chef.

»Det overrasker mig altid, at du kan give hende en helt ny opgave, og hun leverer over forventning. Det kan være meget varierede typer opgaver, men hun løser dem meget hurtigt, meget effektivt og meget godt,« siger Alessandro Leoni, der er CEO i Debitoor ECI.

Pilar Martín Cuevas er ambitiøs, men har en god realismesans. Ifølge hendes chef arbejder hun bedst, når hun får ansvar og plads, og siden hun er blevet manager, har hun vist sig som en god leder for sit team.

Det er meget tilfredsstillende, når en fra teamet når et nyt mål. Når jeg er med til at få mit team til at udvikle sig og være glade for at lave det, de gør,« fortæller hun.

Pilar Martín Cuevas

28 år, regional manager, Debitoor ECI, Copenhagen

2010: MSc. in business Administration, University of Córdoba

2011-2013: Online Marketing Consultant, e-conomic International, Copenhagen

2014: Team lead, e-conomic International, Copenhagen

2014: Market owner, Debitoor ECI, Copenhagen

2015-: Regional Manager, Debitoor ECI, Copenhagen