Peter Hecht

Rejseleder med strategisk overblik

Egentlig havde Peter Hecht regnet med, at han skulle være bygningsingeniør, men en sommer på guideskole i Spanien og fire efterfølgende år i udlandet som rejseleder og destinationschef fik ham til at skifte planer.

»Jeg fandt ud af, at jeg var god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige typer af mennesker. Derudover sad jeg med ansvaret for personale og økonomi, og det betød, at jeg samtidig fik interesse for at drive og udvikle forretning,« fortæller Peter Hecht.

I stedet for at gå ingeniørvejen valgte Peter Hecht at læse organisationskommunikation, der siden blev fulgt op af to kandidatgrader i international marketing og management. Og det valg har han ikke har fortrudt.

I dag sidder han i en stilling som marketing manager og nordisk leder i virksomheden CSC. Og ifølge kommunikations- og marketingdirektør Catherine Ehrnford, CSC, har Peter Hecht på kort tid formået at skabe enestående resultater.

»Peter har en evne til at skabe resultater gennem sit konstante fokus på teamwork og performance. Hans fortid som rejseleder gør, at han er dygtig til menneskelige relationer, kommunikerer klart, og samtidig har han det strategiske overblik, som gør ham til noget helt særligt,« siger Catherine Erhnford.

Peter Hecht

32 år, marketing manager, CSC

2004: Rejseleder, Apollo

2013: Junior manager, Global Business Service

2014: M.Sc. EBA international marketing & management, CBS og CEMS

2014: Employer branding communications manager, CSC

2015-: Marketing manager, CSC