Paven vil udsende CD

En CD med messer fra selveste Pave Benedict. Det lyder måske ikke lige som det mest sexede. Men det er faktisk noget, som der kan være et kæmpe salg i, og som kan tiltrække tusindvis af købere, vurderer et pladeselskab.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Det kendte pladsselskab, Geffen, som blandt andet står bag Nirvana, Guns N’ Roses og Diskotek glitre af Donna Summer, vil nu udgive en CD med pave Benedict XVI’s messer.

Det skal ske lige op til jul, og projektet har tilsyneladende fået pavens personlige støtte.

Overskuddet skal bruges til at tilbyde musikuddannelse for underprivilegerede børn i hele verden.

Hvis bare en mindre procentdel af alle verdens milliarder af katolikker køber den nye CVD, kan det med et slag føre til at salg, som overgår selv stjerner Jay-Z, Robbie Williams og Susan Boyle, skriver Times Online.

Colin Barlow, der er director for Geffen siger, at det det mest fantastiske ved paven er, at han har en enestående stemme, der er meget beroligende. Det er meget afgørende for Colin Barlow er, at paven bliver behandlet med stor respekt.

På albummet er det meningen, at Hans Hellighed skal synge en bøn og gentage syv andre på latin, italiensk, portugisisk, fransk og tysk. Han vil blive ledsaget af koret Philharmonic Academy fra Rom, der ledes af Michael Pablo fra Peterskirken i Rom.

Albummer af denne særlige type startede med at udkomme for et par år siden, og de er siden blevet meget populære, skriver Times Online.