Parkens badeland skaber 700 nye job

Parken Sport & Entertainments bestyrelsesformand Flemming Østergaard anslår, at der skal ansættes op mod 700 medarbejdere til det store Lalandia-projekt i Billund.

Flemming Østergaard anslår, at der skal ansættes op mod 700 medarbejdere til det store Lalandia-projekt i Billund. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Helsinghof
Det er første gang, at "Don Ø" sætter konkrete tal på behovet for ledige hænder i Billund, og udmeldingen kommer i kølvandet på, at Parken Sport & Entertainment torsdag kunne præsentere et årsregnskab i rekordklassen. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Nøgletallene lød således på en omsætning på over en milliard kroner samt et overskud før skat på 116 millioner kroner. Flemming Østergaard vil imidlertid ikke fortælle om omsætningsforventningerne til den kommende forlystelsespark i Billund som forventes åbnet i foråret 2009. Men overliggeren placeres i vanlig stil højt.

- Det, vi skaber i Billund, bliver intet mindre end Nordeuropas bedste forlystelsespark. Og vi skal have ansat mellem 600 til 700 medarbejdere til den daglige drift af stedet, siger fodboldbossen til Vejle Amts Folkeblad.

Parken Sport & Entertainment solgte i løbet af en enkelt weekend i foråret 719 sommerhuse i udbud. Sommerhusene skal bygges klos op ad Lalandia Billund. Og Flemming Østergaard forventer, at selve forlystelsesparken bliver et guldæg på bundlinjen for Parken Sport & Entertainment. Han har tidligere sammenlignet milliardprojektet i Jylland med virksomhedens pengemaskine nummer et - Parken.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad