Palm erklæret konkurs

Hans-Henrik Palm er blevet erklæret konkurs i Sø- og Handelsretten. Eks-bokseren forklarer, at han ganske enkelt ikke kan betale regningerne. (09:50)

Den tidligere bokser og rigmand Hans-Henrik Palm. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere mesterbokser og medejer af fitness.dk Hans-Henrik Palm er i dag onsdag i Sø- og Handelsretten blevet erklæret konkurs på skattevæsenets foranledning.

Behandlingen af konkursbegæringen gik i gang kl. 09:30 og ti minutter senere fastslog dommeren, at Hans-Henrik Palm ikke længere har ret til at disponere over sine aktiver.

Palm har investeret massivt i ejendomme og aktier de senere år, men er blevet hårdt ramt af finanskrisen.

Han har desuden været en de Amagerbank-kunder, som har trukket voldsomt ned i bankens regnskaber. På trods af hans økonomiske problemer lod banken ham bo i en dyr villa, da konsekvenserne ved at begære ham konkurs var for store.

Men nu fik Skat altså nok og fik eks.bokseren erklæret konkurs.

Bankerne har undladt at begære Palm konkurs trods den massive gæld, og det var i sidste ende Skat, der trak stikket ud for Hans-Henrik Palm og begærede ham konkurs.

Hans-Henrik Palm grundlagde en del af sin formue, da han stiftede fitnesskæden Fitness.dk og senere solgte forretningen til Parken. Aktie- og ejendomsspekulation kostede ham dog dyrt, da finanskrisen ramte.