Overskud i Aggers stamsted

Liverpool-spilleren Daniel Aggers pub i Hvidovre har nydt godt af landsholdspillerens investering. Pubben gav nemlig trods finanskrise overskud i seneste regnskabsår.

Daniel Agger ejer halvdelen af Center Pub i Hvidovre, der har været hans stamsted siden barnsben. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sisse Stroyer
Landsholdspilleren Daniel Agger, der ifølge rygterne lige nu er et særdeles varmt navn i Milano, kan ud over problemerne med kontraktforhandlingerne i Liverpool glæde sig over, at han har succes på finansielle område.

Center Pub i Hvidovre, som forsvarsspilleren ejer sammen med hans onkel Tommy Schandorff, gav nemlig ifølge stedets dugfriske regnskab et overskud på godt 150.000 kr. før skat.

Den millionstore gæld på over to millioner kroner, som Center Pub ifølge regnskabet har kunne dog umiddelbart være et problem for baren.

Det store lån, er imidlertid blot penge, som Agger og hans onkel har til gode i stedet. Derfor burde baren, i modsætning til mange andre selskaber, der i øjeblikket kæmper med stor gæld, ikke få problemer trods finanskrisen.

Center Pub var Aggers stamsted som barn og nu er en udpræget Liverpool-bar, hvor alle de lokale følger den tidligere Brøndbys præstationer i Premier League og Champions League.

Et greb i lommen
Daniel Agger købte sig ind i Center Pub i januar 2007, hvor han købte den ene halvdel af pubben fra Tommy Schandorff, som Agger har en meget tæt forhold til og kalder sin onkel.

Ud over at være tilhørsted for Liverpool-fans bryster Center Pub sig også af at være et af de fristeder på Vestegnen, hvor Brøndby- og FCK-fans kan mødes og følge de traditionsrige københavneropgør uden tumult uanset resultatet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den daglige steder af Center Pub, Tommy Schandorff, der ifølge stedets personale er på ferie i udlandet.