Oliver Adan Nyrop-Larsen

Salg og marketing

Imponerer hos Google

Det ville være en underdrivelse at konstatere, at Oliver Adan Nyrop-Larsen har en international profil. Ikke nok med at han har engelske og amerikanske rødder og driver en rejseblog sammen med sin forlovede, han er også godt i gang med at gøre karriere hos Google i San Fransisco, hvor han er account executive for nogle af de største amerikanske IT-virksomheder.

Helt konkret er hans rolle at hjælpe disse store virksomheder med at eksekvere deres marketingstrategier så effektivt som muligt både online og offline. Og i de højere lag af de amerikanske virksomheder er der astronomiske marketingbudgetter på spil, som han naturligvis også skal sikre sig, at Google får en bid af.

Derudover har Oliver Adan Nyrop-­Larsen søsat flere projekter internt i Google – blandt andet et, der skal være med til at skabe større anerkendelse af medarbejdere på tværs af hele USA.

Kurt Paulson, Olivers chef og head of advertising sales & operations, technology hos Google, er tydeligt begejstret for den unge dansker.

»Olivers evner til at eksekvere er fejlfrie. Siden han blev en del af mit team sidste år, har han været en altafgørende del af den succes, vi har oplevet.«

Oliver Adan Nyrop-Larsen 30 år, account executive, Google, USA

 

2013: M.Sc. i business administration and organisational communication, CBS,

2013: Senior global account manager, Google, Irland

2016-: Account executive, Google, USA