Ole Dallerup

Ole Dallerup Sørensen Talent 2016
Læs mere
Fold sammen

Techudvikler med forretningssans

Gennem brugeranmeldelser skiller Trustpilot skidt fra kanel i virvaret af onlinevirksomheder og er derfor afhængig af at være i spidsen af feltet, når det kommer til de nyeste tekniske løsninger. Ole Dallerup er leder af den over 50 mand store udviklingsafdeling i Trustpilot og ansvarlig for at styre virksomheden mod fremtidens e-løsninger. Han har blandt andet indført, at medarbejderne opfordres til at bruge 20 procent af deres arbejdstid på at opstøve og afprøve en masse nye teknologier, de selv finder spændende.

»Kernen i vores succes er evnen til at være på forkant med udviklingen og samtidig balancere mellem at føje nye løsninger til produktet og sikre, at de originale funktioner fortsat fungerer. Jeg ser ledelse som noget fagligt og motiverer medarbejderne ved at være med i processen,« fortæller Ole Dallerup.

Hans skifte fra tekniker til leder var naturlig, selv om han til tider savner kod­ningen.

»Det kan være svært at gå fra fagmand til at være hele virksomhedens mand, men det er kørt sømløst med Ole. Han gør arbejdet relevant og spændende for sit team samtidig med, at deres resultater er relevante for forretningen,« siger Jan Bülow, der er chief technical officer (CTO) i Trustpilot.

Ole Dallerup

33 år, vice president of engineering, Trustpilot

2007: Bachelor i computer science, Aarhus Universitet

2007: Systems developer, Dynamicweb

2010: Technical lead, Trustpilot

2013: Head of application development, Trustpilot

2014-: Vice president of engineering, Trustpilot