Nyt underskud hos fodboldikoner

De to tidligere landholdsstjerner Brian Laudrup og Lars Høgh har fortsat svært ved at tjene penge i deres fælles forretning, som blandt andet arrangerer fodboldskoler rundt omkring i landet.

De to tidligere landholdsstjerner Brian Laudrup og Lars Høgh Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Igen i år er der røde tal på bundlinjen i Brian Laudrups og Lars Høghs fælles forretning Laudrup & Høgh Holding.

De to tidligere fodboldstjerners fælles firma er holdingselskab for virksomheden Laudrup & Høgh, der blandt andet arrangerer fodboldskoler og street soccer rundt omkring i landet tabte således knap 60.000 kroner før skat i 2009.

Trods underskuddet er der rent faktisk tale om en forbedring i forhold til året før, hvor de to fodboldikoner tabte over en kvart million i fælles regi, da de blandt andet blev påvirket af ejendomsmatadoren Steen Gudes konkurs.

Underskuddet i 2009 betyder, at egenkapitalen er i minus med over 100.000 kroner men de to pensionerede spillere understreger i regnskabet for Laudrup & Høgh Holding, at de har en forventning om at overskud de kommende år igen kan få selskabet på ret køl.

Ud over en række fodboldskoler og andre projekter har de to forhenværende fodboldproffer startet ”Fodbold Fulton” med en ambition om at tiltrække utilpassede unge og dermed holde dem væk fra kriminalitet.

Før deres karriere i erhvervslivet har begge herrer haft store fodboldkarrierer. Brian Laudrup har blandt andet spillet i Tyskland, Italien, Skotland og Danmark, mens Lars Høgh har haft 817 førsteholdskampe som målmand for fodboldklubben OB.