Nyt netværk for professionelle kvinder: Skal du være med?

Et nyt netværk skal være samlingspunkt for professionelle, erhvervsaktive kvinder på tværs af fag og brancher. Det ultimative mål er at hjælpe kvinder videre i karrieren og få flere kvinder til tops.

Læs mere
Fold sammen

Det er et faktum, at kvindelige talenter stormer frem som ledere, men det er også et faktum, at de færreste når helt til tops. Hvorfor?
Er det topledelsen, der fejler, eller kvinderne selv der snubler? Og hvorfor klarer Danmark sig dårligere end sammenlignelige lande?

Det er blot få af de problematikker, som Berlingske Businesskvinder ønsker at tage hul på. Det nye kvindenetværk bliver søsat torsdag d. 9. februar, og vi vil gerne have dig med om bord.

Søger du et netværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt?

I Berlingske Businesskvinder bliver du en del af en bred base af professionelle kvinder, der arbejder systematisk med at overvinde de strukturelle barrierer og ubevidste fordomme, der forhindrer kvinder i at aktivere deres fulde potentiale. Vi vil påvirke udviklingen i en positiv retning til gavn for begge køn.

Kvinde er kvinde bedst

Mener du også, at fakta og nye strategier er nødvendigt for at fremme kvinder og skabe bedre løsninger for alle?

I netværket vil du i et fortroligt, gensidigt forpligtet fællesskab skabe nye relationer, der fremmer alliancer, venskaber, læring, vidensdeling, sparring, samarbejder, inspiration, erfaringsudveksling og støtte kvinder i mellem. Du kan være i en position, hvor du hjælper andre kvinder videre, eller du kan selv have brug for nye perspektiver. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig.

Tilmelding kan ske via linket her

Berlingske Business er det eneste medie, der kontinuerligt dækker kvinder og karriere. Det sker i artikler, debatindlæg, på sociale medier og i form af undersøgelser og konferencer. De mange aktiviteter har gjort os opmærksomme på, at mange kvinder efterspørger et samlingspunkt, hvor engagerede kvinder kan arbejde videre og sammen flytte ligestillingsagendaen. Vi skal have flere kvinder til tops, fordi det giver god mening for vores samfund og vores økonomi.

Hvem er netværket for?

Netværket er et samlingspunkt for professionelle, erhvervsaktive kvinder på tværs af fag og brancher. Du kan enten være direktør, leder, selvstændig eller nøglemedarbejder, og du arbejder i en stor såvel som en lille privat virksomhed, i et offentligt selskab eller i en organisation

Hvis du har lyst til at blive en del af en bred base af professionelle kvinder og arbejde sammen om at gøre en forskel, så kom og hør meget mere om netværket og mød vores Advisory Board på introduktionsmøde torsdag 9. februar kl. 16.30 hos Berlingske Media.

Tilmelding kan ske via linket her: