Nyt job

Cisco Danmark: Niels Munster-Hansen, er ny administrerende direktør for Cisco Danmark Han kommer senest fra Ciscos europæiske organisation for strategisk planlægning, men har tidligere haft ansvar for Ciscos danske partnere og forhandlere.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dong Energy

Christian T. Skakkebæk, 39 år, er udnævnt til senior vice president i Dong Energy. Han blev ansat i Dong i 2000 efter seks år som erhvervsadvokat hos Plesner, Svane og Grønborg. Fra 2005 har han været juridisk direktør og ansvarlig for den juridiske proces ved sammenlægning af Dong med Elsam, Energi E2, Nesa, Københavns Energi og Frederiksberg Forsyning.

Santaris Pharma

Søren Tulstrup, tiltræder 1. juli som president & chief executive officer i Santaris Pharma. Han kommer fra et vice president-job hos Merck & Co. i USA. Tidligere har han bl.a. været managing director for Mercks datterselskaber i Danmark og Irland og arbejdet for Sandoz i Schweiz og Abbott Laboratories i København.

Accenture

Henrik Søby, 47 år, tiltræder 15. august som ny partner i afdelingen for financial services hos Accenture. Han kommer fra en stilling som direktør hos Capgemini, hvor han siden 1996 har været ansvarlig for financial services Danmark. Inden da har han bl.a. arbejdet hos Olivetti, NCR, og Nykredit.

Nordea

Lauri Peltola, 45 år, er udnævnt til ny leder af afdelingen for group identity and communications. Han efterfølger Torben Laustsen, som er udnævnt til bankdirektør og stedfortræder i den danske del af bankforretningen.

Carlsberg

Søren Ravn, 34 år, er udnævnt til administrerende direktør for Carlsberg i Hong Kong og Macau. Siden slutningen af 2006 har han med titel af vice president været chef for Carlsbergs produktion, personale og forretningsudvikling i Kina. Søren Ravn kom til Carlsberg i 1998.

Brødrene Dahl

Jan T. Warrer, 39 år, er ansat som ny markeds- og indkøbsdirektør hos Brødrene Dahl, hvor han afløser Per Madsen, der fortsætter som direktør og senior advisor. Jan T. Warrer kommer fra fra et job som business development manager i Grundfos Management.

Danske Bank

Kim Winther Petersen, 51 år, er udnævnt til underdirektør og chef for den nye afdeling retail & logistics services i Danske Bank. De seneste år har han beskæftiget sig med integrationen af de to irske banker, der blev købt i 2005, ledelsen af HR service samt senest integrationen af finske Sampo Bank.

Forsikring & Pension

Charlotte Fischer, tiltræder 1. august som ny kommunikationsdirektør i brancheforeningen Forsikring & Pension. Hun var fra 2005 til 2007 folketingsmedlem for Det radikale Venstre. Tidligere har hun bl.a. været kommunikationschef i Amtsrådsforeningen og ansat i Kommunernes Landsforening.

Håndværksrådet

Søren Nicolaisen, er tiltrådt som ny chef­økonom i Håndværksrådet. Han var cheføkonom i Håndværksrådet frem til 2006, hvorefter han blev leder af Håndværksrådets kommunikationsafdeling og indtrådte i oranisationens ledergruppe. Her fortsætter han som afdelingsleder.

A.P. Møller - Mærsk

Lene Laungaard, er udnævnt til senior general manager i A.P. Møller - Mærsk. Hun har siden marts været ansat i ­Maersk Contractors som project manager i afdelingen for kvalitetssikring af sundhed, sikkerhed og miljø

Saxo Bank

Torben Rene Larsen, er blevet udnævnt til executive director, global head of VIP ­ clients. Ligeledes er Stephan Martinussen udnævnt til global head of partner sales.

Kammeradvokaten

Jens Bødtcher-Hansen, tiltræder 1. oktober som partner hos advokatfirmaet Poul Schmith (Kammeradvokaten). Han kommer fra Økonomi- og Erhvervsministeriet, hvor han var erhvervsjuridisk direktør.

TDC

Mikkel Heideby, 34 år, er udnævnt til ny marketingchef hos TDC. Han kommer fra TDC Fastnet Norden, hvor han var reklamechef. Desuden er Martin Michael Hansen, 33 år, udnævnt til chef for marketing strategy & planning i TDC Fastnet Norden, og Carsten Wiese, 40 år, er tiltrådt som director hos TDC Mobil Norden.

3

Stine Green Paulsen, er udnævnt til head of corporate communication i 3 Danmark. Hun kom til 3 som pr Manager i 2006 fra en stilling som chefkonsulent hos GCI Mannov.

Ambu

Lars Christian Lund, 35 år, er tiltrådt som vice president marketing i medicovirksomheden Ambu. Han har tidligere været ansat ni år i Unomedical.

LINCO Food Systems

Erik Steffensen, tiltræder pr. 1. september 2008 som direktør i LINCO Food Systems, hvor han skal udgøre direktionen sammen med nuværende administrerende direktør og aktionær Morten Lindholst. Erik Steffensen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Scanvaegt International.

Infinigate

Dennis Wøldike, tiltræder 1. august som administrerende direktør for Infinigate. Han er p.t. nordisk direktør for Magirus. Han afløser Jan Braginski, der tiltræder et job som country manager for Emhart Teknologies.

Media Graphic

Michael Kock, 46 år, er udnævnt til administrerende direktør for Media Graphic, der er overtaget af den børsnoterede kapitalfond Deltaq. Miichael Kock er også administrerende direktør for ElitePlast-Hammar Display, som Deltaq overtog i januar. Virksomhederne ventes fusioneret under navnet Attraq.

Dencam

Peder Mohr Jensen, 50 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør i Dencam, der er ejet af EVO Management. Han har senest været administrerende direktør for Trevira Neckelmann. Han overtager efter Ejler Holm, der siden EVO’s overtagelse har fungeret som direktør. Ejler Holm vil forsat vil være tilknyttet Dencam A/S og vil i EVO Management have fokus på vindenergi. Derudover er Kent Skovsager kvalitetschef.

F&H of Scandinavia

Jesper Franzen, 43 år, er ansat som salgs- og marketingdirektør i F&H of Scandinavia. Desuden er Birgitte Rosenkrantz Svingel ansat i en nyoprettet stilling som HR-chef.

Oplysninger om nyt job til bg@berlingske.dk