Ny rekord: Verdens dyreste lejlighed solgt

Rekorden som verdens dyreste lejlighed stod kun i få uger. Nu har canadiske ejendomsmæglere slået den med adskillige længder. Se her med hvor meget.

Den ene ejendomsmægler-bror, Christian Candy. Fold sammen
Læs mere
Foto: Carl Court
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For få uger siden blev en lejlighed i London solgt for omkring en milliard danske kroner. Nu har en penthouselejlighed i Monaco snuppet titlen som verdens dyreste. Med hele 780 millioner mere.

Det er de canadiske super-ejendomsmæglere Christian og Nick Candy, der har solgt den luksuriøse middelhavshybel for hele 199 millioner pund. Altså godt og vel 1.780 millioner danske kroner, skriver pleasure.dk.

Sheik flytter ind

Der går forlydender om, at køberen af lejligheden, der går under navnet Belle Epoque, er en arabisk sheik. Det er dog ikke bekræftet.

Danmarks ti dyreste sommerhuse


Lejligheden har før været i søgelyset. Dog af helt andre årsager. I 1999 omkom den libanesiske forretningsmand Edmond Safra under en brand i lejligheden. Det blev dengang efterforsket som et mord. De uheldige omstændigheder gav efterfølgende de to ejendomsmæglerbrødre fra Canada muligheden for at købe lejligheden for bare 10 millioner pund.