Ny portal vil skaffe dig billigere tryksager

Ny portal sender dine tryksager på en auktion, så trykkerierne må kæmpe mod hinanden i kampen om at få kunden i hus.

Læs mere
Fold sammen
Med to garvede iværksætter-hoveder i ryggen vil den nye portal www.brokerprint.dk nu sparke priserne gevaldigt ned på indkøb af tryksager.

Portalen sender nemlig dine tryksagerne på en auktion, så trykkerierne må kæmpe mod hinanden om kunderne.

Kunder kan registrere sig gratis som bruger og oprette en opgave. Herefter sendes opgaven ud til udvalgte trykkerier og så byder trykkerierne - uafhængigt af hinanden - ind på opgaven og giver virksomheden lov til at vælge den bedste pris.

- Jeg syntes brokerprint tankegangen er genial, da jeg selv tidligere har brugt enorm lang tid på at indhente de billigste priser for mine tryksager. Små og mellemstore virksomheder kommer til at spare megen tid og mange penge på det her - derfor gik jeg med ind i projektet og forventer at det bliver en succes, siger den nye partner i projektet Jesper Buch, idemand bag Just-eat.

Ud over Jesper Buch, står også Carsten Mikkelsen, partner i CULT og grundlægger af Danmarks største diskotekskæde bag den hurtigt voksende succes.

Ifølge Brookerprints direktør viser erfaringer at, ved at finde det rigtige trykkeri til hver enkelt opgave kan der spares mellem 20 og 35 procent på indkøb af tryksager.

Besparelsen, fortæller han, kommer ved et vedvarende brug af portalen, da priser på tryksager bl.a. varierer alt efter oplag, papirs tykkelse og hvilken type tryksag du bestiller.