Ny duo skal afløse minister

To personer skal løfte arven efter den nye videnskabsminister, Charlotte Sahl-Madsen, i Universe Fonden.

Det bliver to markant anderledes profiler, der fremover skal tegne Universe Fonden efter Charlotte Sahl-Madsen (K), der måtte forlade jobbet som fondsdirektør for at blive videnskabsminister, fortæller fonden i en pressemeddelelse.

Universe Fondens nye direktion kommer til at bestå af Peter Skat-Rørdam som fondsdirektør og Peter Jyde Andreassen som direktør. Begge er hentet internt og har været med til at opbygge fonden. De skal i deres nye roller fortsætte fondens arbejde og videreudvikle fondens profil.

Universe Fonden er stiftet af Danfoss Universe A/S og har til formål at forske i læring, læringsprocesser og fremtidens undervisningsformer og -faciliteter. Universe Fonden driver også forskningscentret Universe Research Lab.

– I Universe Fonden har vi fra starten haft fokus på at udnytte vores viden om at fremme kreativitet og god læring i skolerne og i erhvervslivet. Vi vil med bestyrelsens opbakning fortsætte dette meget vigtige arbejde. Det handler om at omsætte forskningsresultater til brugbar praksis, forklarer den nye fondsdirektør, Peter Skat-Rørdam, i den udsendte pressemeddelelse.