Núria Sendra Duval

Nuria Sendra Duval økonomi Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Bankens bilingeniør

Som leder af Nordeas derivative operations skulle man tro, at CVet var spækket med finansielle markører. Men spanske Núria Duval kommer som management ingeniør fra bilindustrien.

»Mine erfaringer har med processer at gøre, så den procesorienterede bankverden var et naturligt sted at søge udfordringer. Min holistiske tilgang sætter mig i stand til at forstå kompleksitet og stadig zoome ud,« forklarer danskgifte Núria Duval.

Hendes største milepæl var en konsolidering af derivater fra lokalt til globalt. Men hun ser det som sin fornemmeste opgave at udvikle sine kolleger og sit team, så de fortsat kan forbedre processer og reducere omkostninger.

»Jeg kan lide at se dem udvikle sig, og jeg lærer meget af at udvikle mennesker. Jeg vokser, når andre vokser,« uddyber hun.

Oliver Zecevic, head of customer services, capital markets services og Núria Duvals manager, fremhæver, at hun er exceptionel til at gribe idéer og løse dem, inden man har set sig om:

»Hun har en særlig evne til at fokusere på de vigtige ting i processerne og sikre, at alle bevæger sig i den rigtige retning, bl.a. i kraft af sin evne til at mærke mennesket i organisationen. Det gør hende naturligt til leder frem for manager.«

Núria Sendra Duval

33 år, head of derivatives operations, Nordea

2008: Master in production and management engineering, Polytechnic University of Valencia

2011: Junior & senior service operations officer, Nordea

2014: Head of OTC FX options, Nordea

2015-: Head of derivatives operations, Nordea