Novo Nordisks eftertragtede talent

Talent 100: Sophie-Emilie Vase Pedersen, 31 år, Director and Executive Assistant to EVP of Biopharm & Legal Affairs, Novo Nordisk

Kategori: Forretningsudvikling

Der har været rift om Sophie-Emilie Vase Pedersen.

Efter tre år i Novo Nordisk blev hun i 2016 headhuntet af A.T. Kearney, som havde udset sig hende til en rolle som management consultant.

Kun et år senere fik Novo imidlertid lokket hende tilbage til Bagsværd, hvor hun blev en af de yngste nogensinde til at bestride en stilling som direktør.

Selv om Vase Pedersen var glad for at prøve kræfter med nye opgaver i A.T. Kearney, og tilbuddet fra Novo opstod en smule hurtigere, end hun havde planlagt, nyder hun nu at være tilbage i virksomheden.

»Novo Nordisk er en virksomhed med masser af muligheder og stærke værdier. Det seneste år har det været enormt spændende at være med til at sætte en ny retning for biopharmforretningen og dermed gøre en forskel for patienter med hæmofili og væksthormonmangel verden over,« siger hun.

Ifølge Maria Lønstrup, Head of P&O Biopharm i Novo Nordisk, beholdt Novo en forhåbning om, at Vase Pedersen på et tidspunkt ville vende tilbage til selskabet. Derfor blev det fejret, da hun blev genansat.

»Jeg har arbejdet sammen med Sophie ad flere omgange. Hun har et ekstremt højt niveau af vilje, målrettethed og analytisk kapacitet. Samtidig er hun en god kollega.«

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.