Nominér din iværksætter-favorit

Hvilken iværksætter har gjort indtryk på dig det seneste år? Indstil din favorit nu.

Foto: Colourbox/modelfoto.
Læs mere
Fold sammen
Igen i år skal årets iværksætter-personligheder hyldes.

Ivækst og Erhvervsbladet.dk starter nu nomineringen af årets nye iværksætter-helte til Ivækstprisen 2009. Ivækstprisen blev succesfuldt lanceret for første gang sidste år, og nu samles stafetten så op igen.

- Ivækstprisen er danskernes erhvervspris. Efter en succesfuld opstart sidste år, lader vi igen i år det være op til den danske befolkning at afgøre, hvilke personer i dansk erhvervsliv, som de mener, har fortjent at blive kåret i de seks kategorier, siger chefredaktør for ErhvervsBladet.dk Morten Asmussen.

Prisen fokuserer ikke på tørre økonomiske nøgletal eller ekspertvurderinger. Prisen handler om at finde Danmarks mest inspirerende iværksættere og erhvervspersonligheder og hædre dem.

Brug din stemme og fortæl hvem der skal med i kapløbet om titlen som Årets kvindelige iværksætter, Årets vovehals, Årets væksteventyrer, Årets unge håb, Årets idealist og den nye kategori Årets overlever.

Derfor er det dig, der indstiller kandidaterne, dig, der stemmer på din favorit og dig, der i sidste ende udpeger vinderen.

Læs mere om prisen og indstil din favorit her.