Noma-talent er del af et netværk, hvor alle hjælper hinanden

Global Shapers indeholder mange kom­pe­ten­cer, gruppens medlemmer kan drage nytte af. Det gør projektudvikler Mark Emil Hermansen fra Noma ofte brug af.

Mark Emil Hermansen lægger vægt på, at Global Shapers er et meningsfuldt netværk. Foto: Asger Ladefoged. Fold sammen
Læs mere

»Jeg har fået et unikt mødested med Global Shapers. Her har alle forskellige kompetencer, jeg kan støtte mig opad,« siger Mark Emil Hermansen, der er projektudvikler hos Noma og udviklingsleder af MAD Foundation.

For Mark Emil Hermansen har det været en kæmpegave at blive en del af det globale netværk. I to år har han været medlem, og han er særligt fascineret af Global Shapers’ drive. De får nemlig tingene til at ske, fordi de er løsnings- og resultatorienterede, men med en helt særlig positivisme.

»Der er en indbygget optimisme i netværket. Vi prøver at gøre tingene bedre med de kræfter og evner, vi har,« uddyber Mark Emil Hermansen.

Han ser Global Shapers som et helt unikt netværk, der skaber et samarbejde på tværs af grænser.

»Sådan et samarbejde findes bare ikke – jo, måske inden for store virksomheder. Men her hjælper vi hinanden, imens vi opbygger et kæmpenetværk,« uddyber han.

Åbner døre

I Global Shapers er medlemmerne hurtige til at vise hinanden tillid, netop fordi de alle er der af en årsag. Det åbner derfor en del døre for Mark Emil Hermansen.

Døre, som ikke ville åbne, hvis han ikke var en del af det globale netværk. Men det er også vigtigt for ham at understrege, at det ikke bare er et almindeligt og ufokuseret netværk.

»Det er et meningsfuldt netværk. Det har det altid været for mig,« siger han og fortsætter:

»Jeg får det privilegium at hjælpe andre blot ved at have taget den rette uddannelse og gennem de erfaringer, jeg har oparbejdet.«