Nina Lykke Kjeldsen

Nina Lykke Kjeldsen rådgivning Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

En juridisk schweizerkniv

Underdirektør i Dansk Industri Niels Grøn Seirup fik mere, end han havde sat næsen op efter, da han ansatte Nina Lykke Kjeldsen som konsulent i organisationen.

Den nu 30-årige advokat steg hurtigt i graderne og har allerede titel af chefkonsulent med ansvar for flere vigtige områder inden for ansættelses- og arbejdsret, hvortil kommer, at hun er blevet fast advokat og konsulent for Rockwool.

Hendes succes skyldes ikke mindst hendes multifacetterede talent for både at rådgive og føre sager for medlemsvirksomhederne samt at optimere på de interne linjer i DI.

»Hun er en rising star. Hun er værdiskabende i en grad, man sjældent ser med hendes anciennitet,« siger Niels Grøn Seirup.

Både han og Nina Lykke Kjeldsen selv peger på, at hun sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor tingene bliver gjort, som de gør.

»Målet er, at medlemmerne går derfra med mere, end de troede, de havde brug for. At man ikke bare løser et problem, men også undgår, at det opstår igen,« siger Nina Lykke Kjeldsen, der for nylig blandt andet har sparet et større flyselskab for flere millioner i en faglig voldgift af principiel betydning.

Nina Lykke Kjeldsen

30 år, chefkonsulent, Dansk Industri

2011: Cand.jur., Aarhus Universitet

2011: Advokatfuldmægtig, Kromann Reumert

2012: Advokatfuldmægtig, Dansk Industri

2014: Advokat og konsulent, Dansk Industri

2015-: Advokat og chefkonsulent, Dansk Industri