Niels Martin Andersen

Rådgivere

Anders Fogh ­Rasmussens forretningsudvikler

Niels Martin Andersen har siden 2015 arbejdet som Anders Fogh Rasmussens personlige rådgiver. Som følge af betydelig vækst i virksomheden og en stor tiltro til Niels Martin Andersens høje faglighed samt gode lederevner valgte Anders Fogh Rasmussen i starten af 2017 at tilbyde ham stillingen som chef for forretningsudvikling i Rasmussen Global.

»Niels Martin har en utrolig evne til at omsætte ideer til praksis og besidder både et strategisk overblik samt sans for detaljen. Samtidig er han virkeligt dygtig til at motivere og spotte potentialet i sine medmennesker. Denne ganske unikke kombination gør, at jeg ser et stort lederpotentiale hos Niels Martin,« forklarer Anders Fogh.

Niels Martin Andersen er glad for tillidserklæringen fra Anders Fogh Rasmussen.

»Det er jo altid rart at blive værdsat. Det motiverer mig til i fremtiden at skabe flere konkrete resultater. Jeg vil i mit nye job fokusere mere på forretningsudvikling og kundedialog. Jeg har en ambition om, at vi inden for tre år skal være førende i Norden, når det drejer sig om at hjælpe virksomheder ind på nye vækstmarkeder og rejse kapital til projekter i ind- og udland. Så der bliver nok at se til.«

Niels Martin Andersen 30 år, head of business development, Rasmussen Global

2011: Master i international og europæisk politik, University of Edinburgh

2013: Kandidat i samfundsfag, Aarhus Universitet

2013: Political officer, den britiske ambassade i København

2015: Rådgiver for Anders Fogh Rasmussen, Rasmussen Global

2017-: Head of business development, Rasmussen Global