Ni personer du ikke vil være partner med

Det er vigtigt, at du er på bølgelængde med din partner, når det gælder engagementet i firmaet.

Foto: Modelfoto/Colourbox
Hr. Personlige problemer

Hr. Personlige problemer har altid en kedelig historie at fortælle. Præcis den dag I har en vigtig præsentation dør hans hund, og hans barn skal vaccineres. Han vil virkelig gerne deltage i jeres forretningsmøde, men hans retsmøde om skilsmissen fortsætter måske hele dagen.

Desværre må han bede om ekstra penge, fordi han ikke har råd til sine regninger, heldigvis er det den sidste gang han har brug for lidt ekstra…

Tip: Undgå for alt i verden at blive din partners barnepige eller psykolog, og sørg for at sætte grænser for, hvilke undskyldninger du vil finde dig i.

Hr. Lønmodtager

Hr. Lønmodtager har aldrig startet et firma før, men har et flot CV.
 
Han sætter pris på sin månedlige løn og at spise med sin familie kl. 19 hver aften.

Problemet med Hr. Lønmodtager er, at han ikke tør gøre noget uden dine instruktioner, og hvis jeres planer ikke virker hurtigt, vil han snart begynde at lede efter et ”rigtigt” job.

Tip: Det er vigtigt at vurdere, om din potentielle partner deler engagement og målsætning med dig.

Hr. Forbruger

Hr: Forbruger kan ikke overleve uden en kæmpe løn, et fantastisk kontor og sin egen cigar-ruller. Prisen er ikke til diskussion, når det handler om at underholde en potentiel kunde, eller flyve på førsteklasse. Hvis du er heldig, er du selv inviteret til et at de ekstravagante frokostmøder, som dukker om i virksomhedens regnskab.

Tip: En partner skal gå mere op i virksomhedens økonomi end sin egen livsstil.

Kilde: Entrepreneur.com