Ni personer du ikke vil være partner med

Det er vigtigt at være realistisk.

Foto: Modelfoto/Colourbox
Hr. Kammerat

Hr. Kammerat virkede genial da han på en bar en aften fik en ide, og bad dig hjælpe ham med at føre den ud i livet.  Han elsker at prale med sine fantastiske ideer, og at diktere, hvordan du skal udføre dem (han er ikke selv typen, der hjælper med at løfte).

Problemet er bare, at han snart skal i gang med sine studier, men han vil da holde sin telefon åben for dig, når han ikke læser, arbejder, er til undervisning eller på date. Og han skal nok sørge for at sende dig et kontonummer, du kan overfører 50 procent af virksomhedens profit til.

Tip: Ideer er intet uden den rette udførelse. Sørg for, at din partner ikke har planer om at forsvinde inden for den nærmeste fremtid, og at have en ordentlig, gerne skriftlig, aftale.

Hr. Drømmer

Hr. Drømmer elsker, at fortælle om, hvordan han vil bruge de millioner, han er sikker på, I vil tjene. Han planlægger at gå på pension som 29-årig, og er sikker på, at det kan lade sig gøre med jeres geniale plan. Problemet med Hr. Drømmer er, at han ikke har den fjerneste ide om, hvordan det skal gå jeres virksomhed i den nærmeste fremtid.

Tip: Selvom det er vigtigt at være optimistisk, er det mindst ligeså vigtigt at være fokuseret.

Hr. Perfektionist

Hr. Perfektionist har hele tiden én eller flere ting, der skal ordnes, inden han er klar til at lancere jeres produkt. Han elsker at undersøge konkurrencen, lave case-studier og forbedre jeres forretningsplan, og selvom han gerne vil have virksomheden i gang, mangler han altid lidt, før han er helt klar.

Tip: En god plan i dag er altid bedre end en perfekt plan i morgen.


Kilde: Entrepreneur.com