Neurosearch får direktør på deltid

Stillingen som administrerende direktør for Neurosearch overgår med virkning fra den 1. december 2013 til at blive en deltidsstilling. Den nuværende bestyrelsesformand Allan Andersen overtager direktørhvervet efter René Schneider, der skal være finansdirektør i Auriga Industries. Som en midlertidig løsning for bestyrelsen er Christian Lundgren konstitueret som formand.

NEUROSEARCH. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEEN JACOBSEN

- Bestyrelsen har efter grundige overvejelser fundet, at denne konstruktion er den, der bedst sikrer varetagelse af selskabets interesser på en økonomisk forsvarlig måde i den kommende periode, mens selskabets handlefrihed er begrænset på grund af den kommende retssag, idet SØIK i juli 2013 rejste tiltale mod selskabet, jf. bl.a. den nyligt udsendte delårsrapport for 3. kvartal, begrunder Neurosearch.

Selskabet meddelte tidligere på ugen, at det fortsat arbejder på at afvikle de sidste aktiviteter, men at det næppe vil lykkes, så længe sagen om påstået kursmanipulation i selskabet i 2010 endnu ikke er afgjort. Og dermed kommer det formentlig ikke til at ske noget før tidligst i slutningen af 2014.

Ud over direktørudnævnelse og formandsskiftet, har bestyrelsesmedlem Torbjörn Bjerke meddelt, at han ønsker at stoppe. Også medarbejderrepræsentanten i bestyrelsen Morten Nielsen stopper med udgangen af november, da han ophører med at være ansat.

Neurosearch vil derfor indkalde til ekstraordinær generalforsamling den 9. december. Frem til generalforsamlingen vil bestyrelsen bestå af Allan Andersen, den konstituerede formand Christian Lundgren og det afgående bestyrelsesmedlem Torbjörn Bjerke.

/ritzau/FINANS