Når kollegaens ferieoverlevering er elendig

Foto: Iris. Fold sammen
Læs mere

Simon og Knud er ledere i en virksomhed, der tjener penge ved at indkøbe bilreservedele i Asien, som de sælger videre til autoværksteder i Danmark. Sommerferien nærmer sig for de fleste, men Simon har valgt først at holde sin ferie i august. Knud skal derimod snart på ferie.

De er begge kundeansvarlige, og deres fælles chef har besluttet, at Simon skal overtage ansvaret for Knuds kunder, mens Knud holder ferie. Knud giver Simon en overlevering og fortæller, hvilke partier af reservedele, der er på vej til Danmark, og hvor de skal hen.

Der går ikke længe, fra Knud er ude af døren, til det hele ramler om ørerne på Simon. Det vælter ind med rykkere fra autoværksteder, som åbenbart har ventet på deres ting i flere uger. Og flere af fabrikkerne i Asien vil ikke sende de næste containere med reservedele afsted, da de påstår, at de ikke er blevet betalt for sidste læs.

Simon kan slet ikke overskue det rod, som Knud har overladt til ham, og han er bange for, at han kommer til at stå til ansvar for det over for chefen i sidste ende.

Kilde: Lederne / www.lederne.dk