Nanna Westerby Jensen

Det offentlige

Nanna Westerby Jensen Talent 2017 det offentlige Fold sammen
Læs mere

Vandt kampen om planloven

Som folketingsmedlem for SF var hun den hidtil yngste udvalgsformand, og den politiske kunnen tilegnet på Christiansborg har været hendes force lige siden. I dag følger Nanna Westerby Jensens arbejdsdag i høj grad Københavns socialdemokratiske overborgmester, Frank Jensens, og opgaverne spænder fra taleskrivning og mødeforberedelse til strategisk sparring og langtidsplanlægning.

»Nannas egen politiske baggrund giver en meget veludviklet forståelse for mit behov, og derfor er hun en fantastisk rådgiver. Hendes talent kom ikke mindst til udtryk, da vi i foråret 2016 vandt kampen om planloven og beholdt muligheden for at stille krav om almene boliger i nye bydele. Her spillede hendes alliancer og strategier en enorm rolle,« udtaler Frank Jensen.

Hun brænder for den offentlige sektor og kan godt se sin fremtid her, men bortset fra det har hun ikke lagt nogen forkromet karriereplan.

»Indtil nu er jeg hoppet på det tog, der er kørt forbi. Jeg elsker at arbejde for, at vi kan levere en ordentlig velfærd, og det vil jeg gerne blive ved med på den ene eller den anden måde,« siger Nanna Westerby Jensen.

Nanna Westerby Jensen 32 år, souschef og personlig assistent, overborgmesterens sekretariat, Københavns Kommune

 

2015: Kandidat i socialvidenskab og arbejdslivs­studier, Roskilde Universitet

2007: Formand, SF Ungdom

2007: Medlem af Folketinget

2011: Daglig leder, Forum for Politisk Analyse

2012: Formand, Nationalt Dialogforum for Uddannelses- og Erhvervsvejledning

2013: Presseanvarlig for Frank Jensens kommunalvalgkamp

2013: Publikationschef, Tænketanken Cevea

2015-: Souschef og personlig assistent, overborgmesterens sekretariat, Københavns Kommune