Nana Jørgensen Kvorning

Økonomi og Finans

Fra ­ultraspecialist til ledende ­hovedrolle

Det gik for alvor op for 30-årige Nana Jørgensen Kvorning, at hun har et særligt talent for at skabe overblik i meget tekniske processer, da hun i efteråret 2015 stod i spidsen for at udarbejde og samle en 4.000 sider lang ansøgning til Finanstilsynet.

Ansøgningen handlede om Tryg Forsikrings opgørelse af solvenskapitalkrav – noget, som chief risk officer Ole Hesselager beskriver som »et voldsomt teknisk område«. Ansøgningen endte med at sikre Tryg Forsikring en besparelse på omring to milliarder kroner.

»Jeg har altid været meget struktureret i mit eget arbejde. Men her gik det op for mig, at jeg har en særlig evne til også at give det overblik videre til andre. Og det gav mig faktisk smag for at være leder,« siger Nana Jørgensen Kvorning.

Hun fik sit første job i Tryg som tekniker og specialist, men kompetencerne og temperamentet viste sig hurtigt at række til mere, uddyber Ole Hesselager.

»Det er ret særligt at være en superdygtig specialist, som kan løse vanskelige problemstillinger og samtidig have generne og energien til at være leder. Dem findes der kun en enkelt af på en årgang,« siger han.

Nana Jørgensen Kvorning, 30 år, risikoanalytiker, Tryg Forsikring

 

2013: Cand.scient.oecon., Aarhus Universitet

2012: Analytiker, Danske Commodities

2013: Analytiker, Tryg Forsikring

2016-: Risikoanalytiker, Tryg Forsikring